Bun găsit, tuturor!

Acesta este blogul SportLife, dedicat dumneavoastră, ca să puteţi citi noutăţile din proiectele în care compania este implicată.

Grupul de firme SportLife își desfășoară activităţile în jurul sportului şi are ca scop principal îmbunătățirea situației sportului românesc și a situației sportivului român, prin: import și distribuție de echipamente și materiale sportive (SC Marplus Srl, SC MCV Sport Srl) și organizare de evenimente sportive (SportLife Events).

SportLife este furnizorul oficial de echipamente și materiale sportive al FRH (Federația Română de Handbal) începând cu anul 2008, furnizor oficial de materiale specifice al FRA (Federația Română de Atletism) și Partener al Comitetului Național Paralimpic. De asemenea, SportLife este Partener pentru Federaţia Română de Kempo, Federaţia Română de Arte Marţiale, Federaţia Română de Lupte, Federaţia Română de Gimnastică, Federaţia Română de Kaiac-Canoe. Din 2009 SportLife operează și magazinul online trops.ro, destinat achiziției de echipament pentru sportivi de toate categoriile.

SportLife a participat, ca partener, încă de la prima ediție a turneului de fotbal pentru copii Cupa E.ON Kinder, iar începând din 2009 a devenit co-organizator al acestei competiții. SportLife a iniţiat, este partener principal şi susţine în continuare proiectul: Liga MiniHand – structură de cluburi private de minihandbal la nivel naţional. Obiectivul este încurajarea unui număr cât mai mare de copii spre a practica handbal. Proiectul este susţinut de Radu Voina şi Mariana Târcă.

Şi noutăţile nu se opresc aici. Le veţi afla urmărind acest blog sau profilul de facebook: SportLife România. În plus, în curând veţi putea vedea, comenta şi vă veţi putea implica în competiţii dedicate copiilor, la nivel local sau naţional.

Bun găsit, tuturor. Suntem onoraţi că ne urmăriţi!

This entry was posted in Primele ştiri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply