ERIMA Romania

 

ERIMA este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri de echipament sportiv din lume.

Înființată în anul 1900, firma germană reprezintă un partener de încredere pentru multe echipe din diverse ramuri sportive. De-a lungul timpului, ERIMA a îmbrăcat lotul olimpic al Germaniei la Olimpiadele de la Roma (1960), Tokio (1964), Ciudad de Mexico (1968) și Munchen (1972). De asemenea, naționala de fotbal a Germaniei a cucerit titlul mondial în 1974 în echipamentul ERIMA.

Astăzi, ERIMA este partener oficial pentru formații importante din handbalul continental (Flensburg, Rhein-Neckar Lowen sau Lemgo), voleiul din Bundesliga (Berlin Recycling Volleys, TV Rottenburg, Kopenicker, Coburg și MTV Stuttgart) sau fotbalul nemțesc (FC Koln sau Dynamo Dresda).

www.erima.eu

SportLife este unicul distribuitor oficial în România al mărcii ERIMA începând din 2014.

Loturile naționale de gimnastică, atletism și culturism și fitness ale României sunt îmbrăcate de ERIMA, care este și partener tehnic al Comitetului Național Paralimpic Român.

FC Universitatea Cluj este prima echipă de fotbal din țara noastră care a ales echipamentul ERIMA.

În momentul de față, ERIMA România este partener al multor grupări de renume ale sportului românesc printre care CSA Steaua București, CS Sportul Studențesc București sau CSM Târgoviște.

Calitatea materialelor, livrarea rapidă și prețurile excelente fac din ERIMA varianta ideală pentru orice club sportiv.

www.facebook.com/ErimaRomania

Comments are closed.