De ce SportLife ?

Ne desfășurăm toate activitățile în jurul sportului.

De ce? Pentru că ne pasă. Pentru că se poate mai bine.

Sportul românesc are nevoie de un suflu nou pentru îmbunătățirea situației sale.

Suntem angajați, mai mult ca orice altă companie românească de profil, în dezvoltarea sportului din țara noastră.

Inventăm, importăm și distribuim linii de echipamente și materiale sportive, organizăm evenimente de profil și gestionăm în acest sens diverse comunități online.

Am creat cele mai dinamice și mai moderne branduri românești de echipamente de specialitate: SportLife, ARMURA, ARMURA Fit Skin și Fanatic.

Distribuim, la nivel național, nu mai puțin de 30 de branduri de echipamente și materiale sportive. Suntem prima companie care a adus în mod oficial în România branduri ca H2O, Hummel sau PEAK.

Livrăm anual cluburilor din țară peste 10.000 de kg de echipament sportiv.

Am derulat sau desfășurăm în continuare parteneriate pentru dezvoltarea sportului juvenil cu diferite foruri de specialitate: Federația Română de Atletism, Federația Română de Handbal, Federația Română de Kempo, Federația Română de Arte Marțiale, Federația Română de Gimnastică, Federația Română de Culturism și Fitness și Federația Română de Baschet.

Împreună cu lotul național de atletism, am reprezentat România la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio de Janeiro. De altfel, de-a lungul timpului, am oferit micilor atleți români premii de peste 30.000 de euro.

Organizăm Transilvania Cross Duathlon, întrecere care, datorită condițiilor excelente, a coincis cu Balcaniada (2015), respectiv, Campionatul European de Duatlon (2016). În 2017 e rândul Campionatului European de Triatlon.

În 2013, am fost gazdele ideale pentru aproximativ 3000 de copii la Campionatul Național de Baby și Minibaschet, organizat sub egida FRB.

Am înființat, prin proiectul Minihand, 8 cluburi de handbal pentru cei mici. Peste 800 de copii au descoperit tainele sportului dominat odinioară de România.

Organizăm cele mai renumite și puternice turnee internaționale private de fotbal (Cupa E.ON Kinder) și baschet (Cupa Transilvania) juvenil din regiune, la care au luat parte circa 15.000 de copii din țară și străinătate.

Susținem, încă de la înființarea lui, Comitetul Național Paralimpic Român, fiind alături de lotul tricolor la Paralimpiadele de la Londra (2012) și Rio (2016).

Ne pasă. Se poate mai bine. Noi o demonstrăm zi de zi.

 SportLife. Sport pentru viață. O viață pentru sport. 

Leave a Reply