COTRACO, sustinator al baschetului juvenil

Compania COTRACO, este in acest an, principalul partener al turneului de baschet Cupa Transilvania COTRACO, care va avea loc la Targu Mures in perioada 30.01.2015-7.02.2015.

 

 

 

Dar, cine este COTRACO?

Firma SC COTRACO ROM SRL din Sangeorgiu de Mures, ca membra a grupului de firme Cotraco si-a inceput in urma cu zece ani activitatea de distributie produse industriale pe piata romaneasca.

In prezent SC Cotraco Rom SRL este principalul producator si distribuitor autohton de lanturi industriale de inalta rezistenta, cabluri de legatura pentru ridicare, tractiune si ancorare, lanturi de protectie si lanturi antiderapante, tevi din otel cu si fara izolatie pentru gaz, petrol, apa si fluide speciale, cabluri de tractiune din otel pentru utilizari speciale, electrozi si sarma de sudura, cocs si alte materiale, si detine un portofoliu de peste 3000 clienti si o cifra de afaceri care in 2013 a depasit 20 milioane lei.

Distributia produselor se realizeaza in principal la nivel national, deservind prin mijloace proprii de transport toate zonele tarii, precum si tarile invecinate.

In acesti zece ani, pe langa o crestere semnificativa a cifrei de afaceri firma SC COTRACO ROM SRL a reusit sa implementeze noi tipuri de produse si sa ofere an de an produse realizate dupa tehnologii noi, cu caracteristici si performante imbunatatite. De asemenea, cresterea cifrei de afaceri si demararea productiei proprii reprezinta si investitii in forta de munca, cu o implicare activa in dezvoltarea comunitatii locale si a mediului de afaceri.

Multumim COTRACO pentru sustinere!

This entry was posted in Primele ştiri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply