Felicitări Eduard Novak!

Edi Novak, membru al echipei Comitetului Național Paralimpic care se află în aceste zile la Paralimpiada de la Londra, a reușit câștige o medalie de aur pentru România, în finala din 1 septembrie. Comitetului Național Paralimpic este susținut de SportLife România în cadrul London Paralympics 2012.

Edi Novak este singurul sportiv român care

a câștigat vreodată medalia de aur la para-ciclism.

„Acesta este rezultatul a doi ani de muncă intensă. Este o confirmare a faptului că nu a fost o întâmplare câștigarea Campionatului Mondial din Los Angeles din februarie 2012”, a declarat antrenorul lui Edi, Cristiano Valoppi.

„ Mi-am îndeplinit visul pentru care am muncit 25 de ani! Azi am ajuns în rai!”, a declarat, cu lacrimi în ochi, Eduard Novak.

Sally Wood Lamont – președinte al Comitetului Național Paralimpic Român: „Suntem foarte mândri de el, este un sportiv profesionist care a muncit enorm și care și-a confirmat azi valoarea! Este de asemenea un exemplu minunat pentru sportul paralimpic în România! Felicitari lui Edi și echipei lui!”.

Pe 5 și 6 septembrie, Edi va mai participa la cursa pe șosea și cursa individuală contra cronometru – toată echipa României va fi alături de el.

This entry was posted in Primele ştiri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply