Începem. Bine ați venit!


MiniHand și SportLife România organizează, între 7 și 12 august, la Târgu Mureș, ediția a II-a Taberei MiniHand. Participă 24 de echipe, reprezentând 17 cluburi din 11 județe: Alba, Mureș, Călărași, Prahova, Argeș, Maramureș, Tulcea, Olt, Dolj, Vâlcea și București, în total aproximativ 250 de sportivi. Evenimentul integrează activități pentru participanți de la patru categorii de vârstă și include 4 zile de turneu cu 6/7 meciuri pentru fiecare echipă. Nu vor lipsi tradiționala vizită a obiectivelor turistice și petrecerea specială pentru copii.

Invitatul special al taberei este Narcisa Lecușanu, fosta componentă a echipei naţionale de handbal a României, în prezent, director tehnic în cadrul Federaţiei Române de Handbal. La eveniment este așteptat și președintele FRH, Cristian Gațu. Prezența invitaților speciali va fi comunicată ulterior în funcție de programul lor de lucru. “Ne dorim ca majoritatea participanţilor, fete şi băieţi, să-și însușească reflexele sportului de masă, iar o parte dintre ei să se îndrepte spre sportul de performanţă, indiferent dacă e vorba de handbal sau de o altă disciplină sportivă”, explică Andra Pop, manager proiect MiniHand.

Programul pentru copii include antrenamente cu antrenori de la cluburile partenere, meciuri, o petrecere tematică la Hotel Black Lord – joi 9 august, jocuri și distracție la complexul Weekend – vineri 10 august, o vizită la Zoo și festivitatea de premiere – duminică 12 august.

Programul taberei:
07 august, ora 17.00 – primirea echipelor
07 august, ora 19.00 – festivitate deschidere – Hotel Darina Ungheni
08 august – meciuri
09 august – meciuri & petrecere festivă Hotel Black Lord
10 august – distracție și jocuri la Complex Weekend
11 august – meciuri
12 august – vizită Zoo Târgu Mureș & premierea participanților

Toate detaliile aici și pe www.facebook.com/sportliferomania

This entry was posted in Primele ştiri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply