Spectacolul micilor campioni in Bucuresti – invitatie

FC Juniorul Bucuresti si SportLife Romania organizeaza, in perioada 5 – 8 aprilie 2012, la Buftea, Cupa Juniorului, unul dintre cele mai mari turnee de fotbal pentru copii din Romania.

Reporter: Cum a luat nastere acest eveniment?
Margarit Amza: Compania noastra a fost solicitata pentru a participa activ drept  co-organizator al acestui eveniment, alaturi de clubul de fotbal FC Juniorul Bucuresti. Noi, cei de la SportLife, organizam deja cateva evenimente majore pentru sportul juvenil din Romania, cum ar fi: Cupa E.ON Kinder, ajunsa la editia cu nr. 6, la care participa aproximativ 100 de echipe de fotbal din tara, Tabara de MiniHandbal, ajunsa la editia a II-a in acest an, si Cupa Transilvania, o competitie de baschet aflata la prima editie  in 2012, la Tirgu Mures. Toate aceste evenimente sunt dedicate copiilor cu varste cuprinse intre 7-12 ani. Credem ca una dintre problemele majore ale sportului romanesc este lipsa de interes fata de „fundatia” care sta la baza sportului de performanta, reprezentata de toti acesti copii  care practica sportul de masa – in orice forma a lui, si ne bucuram sa putem derula aceste proiecte pentru ei si dezvoltarea sportului.

Rep: De ce in Bucuresti ?
M.A.: Desi suntem o companie cu sediul central in Tirgu Mures, am dorit sa ne alaturam acestui proiect al FC Juniorul Bucuresti, pentru a dezvolta impreuna acest eveniment in capitala tarii.  Bucurestiul, desi este un oras foarte aglomerat, ne ofera cateva avantaje majore: suprafetele de joc de pe terenurile de fotbal de la Baza Sportiva Buftea, promovarea in massmedia centrala, sustinerea din partea mai multor companii puternice din Romania.

Rep: Cum va decurge evenimentul?
M.A.: Echipele participante vor sosi in Bucuresti, joi, in data de 5 aprilie, se vor caza si vor servi cina. Meciurile vor incepe in dimineata zilei de 6 aprilie, fiecare echipa participanta urmand sa joace un numar de minim 5 meciuri pana duminica, zi in care va avea loc festivitatea de premiere.

Premiile sunt atractive: locul I (set echipament, cupa, medalii), locul II  ( 5 mingi, cupa, medalii), lucul III (3 mingi, cupa, medalii). Vor exista si premii individuale pentru fiecare categorie in parte: Cel mai bun Portar, Cel mai bun Jucator, Golgeter. Intregul eveniment se va desfasura pe terenurile moderne de la Baza Sportiva din Buftea, puse la dispozitie de catre Federatia Romana de Fotbal.

Aflata la prima editie, Cupa Juniorului 2012, va reuni un numar de aproximativ 500 de sportivi, cu varste cuprinse intre 7-12 ani.

Competitia este structurata pe 4 categorii de varsta, respectiv: U8 (2004), U9 (2003), U10(2002) si U11 (2001).

36 de cluburi si-au aununtat deja  prezenta, printre care: FC Juniorul Bucuresti, Academia de Fotbal Gh.Hagi, Academia de Fotbal G.Popescu, FC Dinamo Bucuresti, FC Steaua Bucuresti,  Sportul Studentesc, FC Brasov, ACS Kinder Tg. Mures, Hidroelectra Rm.Valcea, Pandurii Tg.Jiu, Poli Timisoara, Electrica Timisoara, FC Vaslui, Otelul Galati, Stars Braila etc.

Organizatorii principali, clubul de fotbal FC Juniorul Bucuresti si SportLife Romania, doresc sa transforme acest turneu intr-un eveniment de traditie pentru fotbalul juvenil.

Sponsorii evenimentului sunt: Uniqa Asigurari, Trops.ro, Phoenicia Hotels.

Descarca invitatia aici: Invitatie Cupa Juniorului Bucuresti 2012

Toate informatiile pe: http://cupajuniorului.sportlife.ro/

 

This entry was posted in Primele ştiri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply