Tabăra MiniHand devine internațională – invitație


MiniHand și SportLife România organizează ediția a II-a Taberei de MiniHandbal,  programată la Târgu Mureș, între 31 iulie 2012 și 5 august 2012.

Evenimentul integrează activități pentru participanți de la 4 categorii de vârstă și include 4 zile de turneu cu 6/7 meciuri pentru fiecare echipă. Nu vor lipsi tradiționala vizită a obiectivelor turistice și petrecerea specială pentru copii. Pentru 2012 au confirmat deja prezența și două echipe din străinătate. Condiţiile de cazare şi masă vor putea fi alese de către fiecare participant în parte, dintre cele 2 categorii puse la dispoziţie de partenerii noştri: A (hotel / pensiune ****) şi B (hotel / pensiune ** / ***) . Informații complete puteți găsi pe www.minihand.ro.

Liga MiniHand este unul din proiectele principale ale companiei SportLife și urmăreşte popularizarea handbalului în rândul copiilor cu vârste sub 11 ani. S-au înfiinţat astfel cluburi noi în: Braşov, Ploieşti, Piteşti, Iaşi, Făgăraş, Călărași, București, cluburi ce aparţin structurii MiniHand, iar peste 500 de copii practică handbal datorită acestui proiect.  SportLife a organizat, pe 29 mai 2011, Turneul MiniHand Brașov, competiție ce a programat 13 meciuri, între echipe de băieți, fete, sau mixt, dar și un concurs de aruncări de la 7 metri, iar apoi a dezvoltat şi prima tabără de MiniHandbal la Tîrgu-Mureş, în luna iulie a anului trecut, la care invitatul special a fost Narcisa Lecuşanu, fosta componentă a echipei naţionale de handbal a României, în prezent, director tehnic în cadrul Federaţiei Române de Handbal. Peste 100 de copii, cu vârste între 8 și 11 ani, din 5 județe: Bacău, Olt, Călărași, Brașov și Argeș, au fost prezenți la Târgu Mureș, s-au antrenat sub îndrumarea antrenorilor de la cluburile partenere, s-au relaxat și au luat parte la Turneul Final Four de la Cluj Napoca, fiind astfel mai motivați să facă performanță după ce și-au văzut modelele reușind să impresioneze în teren. “Ne dorim ca majoritatea participanţilor, fete şi băieţi, să-și însușească reflexele sportului de masă, iar o parte dintre ei să se îndrepte spre sportul de performanţă, indiferent dacă e vorba de handbal sau de o altă disciplină sportivă. Detalii puteți găsi pe www.minihand.ro. Aceste proiecte vor continua”, explică Andra Pop, manager proiect MiniHand.

În prezent, compania SportLife desfăşoară parteneriate pentru dezvoltarea sportului juvenil, nu doar cu Federația Română de Handbal, ci și cu Federaţia Română de Atletism, Federaţia Română de Kempo, Federaţia Română de Arte Marțiale, Comitetul Naţional Paralimpic, FC Dinamo București și Federația Română de Baschet. SportLife a fost și prima companie din România care a reusit să importe și să comercializeze echipamentele marca H2O, echipamente pe care lotul național de handbal senioare al României le-a purtat la ultima ediție a Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Descarcă invitaţie aici: Invitatie Tabara MiniHand 2012

This entry was posted in Primele ştiri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply